Onderdeel van KVT.nl    
  Mobiele generatoren PRODUCTEN             TOEPASSINGEN              OVER ONS             CONTACT    
           
         
   
 

Over ons

Al meer dan 100 jaar ervaring

   
         
   

Mobielegeneratoren.nl is een onderdeel van Koninklijke van Twist. Deze website is in het leven geroepen om wat meer aandacht te kunnen geven aan onze portable generator range. Op deze website ziet u onze populaire modellen en kunt u de datasheets van de diverse producten downloaden.

Sinds 1 januari 2021 zijn wij als Koninklijke van Twist de officiele distributeur van het merk Kohler-SDMO voor de Benelux. Kohler-SDMO is een gerenommeerd merk, wat zich al ruim bewezen heeft in de markt met zijn brede assortiment aan generatorsets. Het bedrijf heeft net als ons al meer dan 100 jaar ervaring en dit is terug te zien in de kwaliteit van de producten en onze service.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat onze klanten nodig hebben en helpen wij met lastige vraagstukken. We denken met u mee en gaan voor langdurige klantrelaties! Meer weten over KVT? Neem eens een kijkje op onze website www.kvt.nl

Wilt u eens kennismaken met ons en onze mobiele generatoren? Neem dan gerust contact op en wie weet spreken we elkaar snel onder het genot van een kopje koffie!

   
         
         
         
             
    Volg ons

Linkedin        Facebook

  Kom in contact met ons

Koninklijke van Twist
Keerweer 62
3316 KA Dordrecht

CONTACT ONS 

KVK: 23022060

IBAN: NL98INGB0664086446
   
             
    © Koninklijke van Twist - Mobielegenerator.nl                    Disclaimer                    Privacy                    Algemene voorwaarden