Onderdeel van KVT.nl    
  Mobiele generatoren PRODUCTEN             TOEPASSINGEN              OVER ONS             CONTACT    
           
         
   
 

Producten

   
         
   

Paardenkracht (PK’s) staan bij ons al meer dan 180 jaar centraal. Ooit begonnen met paard en wagen, maar inmiddels voorzien we onze klanten al meer dan 80 jaar van Perkins dieselmotoren. Ook ontwerpen, ontwikkelen en produceren we al ruim 30 jaar gasmotoren voor diverse soorten gas. Met Perkins Marine (voorheen Perkins Sabre) leveren we ook scheepsmotoren voor de plezier- en beroepsvaart. Maak hieronder uw keuze!Intense serie

De Perkins dieselmotoren worden toegepast in meer dan vijfduizend verschillende applicaties. In een vermogensrange van 3 tot 1900 kW worden onze dieselmotoren ingezet voor onder andere generatorsets, powerpacks, pompsets, intern transport, machinebouw en landbouw. Industriële Perkins motoren kenmerken zich door een compact ontwerp met een hoge vermogensdichtheid en zijn bovendien zuinig in verbruik.

Motoren

Motoren
   
Gasmotoren

Perform serie

Perkins Nederland ontwikkelt en produceert al ruim 30 jaar gasmotoren. We zien de laatste jaren een verschuiving waarin aardgas wordt vervangen voor alternatieve gassen. We zetten breed in op alternatieve gassen als brandstof. Buiten de traditionele brandstoffen als aardgas en LPG maken we onder andere gebruik van biogas, houtgas en synthetische gassen uit de petrochemische industrie.

Motoren

   

Perform XL serie

De scheepsmotoren van Perkins Marine worden gekenmerkt door een grote cilinderinhoud waardoor het vermogen bij een laag toerental behaald wordt. Hierdoor heeft een Perkins motor een zeer lange levensduur en zijn ze goed toepasbaar in zware waterverplaatsende schepen. Naast de verschillende voortstuwingsmotoren, zijn er ook Perkins Marine dieselmotoren voor het gebruik als scheeps-generatorsetmotor.

Motoren

Onderhoud
      
         
         
         
             
    Volg ons

Linkedin        Facebook

  Kom in contact met ons

Koninklijke van Twist
Keerweer 62
3316 KA Dordrecht

CONTACT ONS 

KVK: 23022060

IBAN: NL98INGB0664086446
   
             
    © Koninklijke van Twist - Mobielegenerator.nl                    Disclaimer                    Privacy                    Algemene voorwaarden