Onderdeel van KVT.nl    
  Mobiele generatoren PRODUCTEN             TOEPASSINGEN              OVER ONS             CONTACT    
           
         
   
 

Gasmotoren

   
         
   

Alternatieve brandstoffen

Koninklijke Van Twist ontwerpt, ontwikkelt en produceert al ruim 30 jaar gasmotoren voor diverse soorten gas. De laatste jaren is er een verschuiving zichtbaar waarin aardgas wordt vervangen voor alternatieve gassen. Buiten de traditionele brandstoffen als aardgas en LPG produceren we daarom motoren die geschikt zijn voor o.a. gebruik van biogas, houtgas en synthetische gassen uit de petrochemische industrie.

Gasgeneratorsets
Waarom zou u kiezen voor alternatieve brandstoffen? Het gebruik van deze brandstoffen heeft een aantal voordelen, dit zorgt bijvoorbeeld voor stille, schonere en goedkopere energie. Als bedrijf maken en verkopen wij niet alleen ‘losse’ gasmotoren, maar ontwikkelen we ook gasgeneratorsets. Deze zijn gebaseerd op de bestaande industriële Perkins dieselmotoren en zijn daardoor compact, krachtig en betrouwbaar.

Onze sets worden gebouwd met een robuuste omkasting waardoor deze ongevoelig zijn voor weersinvloeden. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met de hoeveelheid geluid, deze sets worden ontworpen om zo stil mogelijk te zijn.


Motoren   Motoren   Motoren

E22
22 kWm

 

E44
51 kWm

 

E70
73 kWm

   
         
         
         
             
    Volg ons

Linkedin        Facebook

  Kom in contact met ons

Koninklijke van Twist
Keerweer 62
3316 KA Dordrecht

CONTACT ONS 

KVK: 23022060

IBAN: NL98INGB0664086446
   
             
    © Koninklijke van Twist - Mobielegenerator.nl                    Disclaimer                    Privacy                    Algemene voorwaarden